Renkli Kadınlar

2016 Yılının Abiye Elbise Kombinleri

2016 Yılının Abiye Elbise Kombinleri
Haberi paylaşın...

2016 Yılının Abiye Elbise Kombinlerinde Neler Var?

Düğünlerde, özel gecelerde, partilerde, kutlamalarda ve daha birçok organizasyonda kadınların ağırlıklı olarak tercih ettiği abiye elbise modelleri, 2016 yılında da çeşitliliği ve güzellikleri ile göz dolduruyor.

abiye-2016trend-kombinabiyeler

Gidilen davete göre model ve renk seçimi önemlidir. Bunun yanında bedene uygun abiye elbise seçimi de oldukça önem taşımaktadır. Güzellik ve şıklığa gölge düşmemesi açısından bu hususlara oldukça dikkat edilmelidir. 2016 yılı abiye modellerinde; derin yırtmaçlı, balık, tek omuzlu, straplez, dantelli, belden kemerli, taşlı ve daha birçok göz alıcı model vitrinleri doldurmaya devam ediyor.

2016-kombinleriyeni-modellerabiye-renk

Gecelerde ve davetlerde, zarifliğin ve estetiğin destekçisi olan abiye elbise modelleri ile davetlerin keyfi iki katına katlanmaktadır. Abiyeler; ten rengi, boy, kilo, saç rengi ve tarza uygun modeller ile şıklık kazandırıyor. 2016 yılı abiye kombin modelleri ile en özel davetlerin yıldızı olmamanız için hiçbir neden yok. Özellikle balık abiye elbise modelleri, kırmızı ve lacivert uzun abiyeler oldukça tercih edilen ve modası hiç geçmeyecek modeller arasında. Dekolteli, payet işli, dar, tek omuz, straplez uzun elbiselerden de seçim yapabilirsiniz. 2016 yılı boyunca sürekli yenilenen elbiseler içinde aradığınız özel elbiseyi bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Sevil Ergin dedi ki:

    çok şık ve kaliteli bir gece kıyafeti göz kamaştırıyor hem rengi modeli harika

  2. Esma Ünl Çelik dedi ki:

    Son yıllarda abiye kıyafetlerin çeşitliliğinde,modellerinde ve renklerinde inanılmaz değişimler var.Hepside çok şık ve göz alıcılar.Özellikle uzun,dantelli ve payetli abiyeler çok moda.Abiye alım zamanında biz kadınlar bu yüzden çok zorlanıyor olsakda bu iş hoşumuza gidiyor tabiki.Resimdeki abiyede çok çok şık ve göz alıcı tek kelime ile muhteşem,bayıldım…

  3. Yeliz Beler dedi ki:

    çok güzel bi abiye 🙂

BİR YORUM YAZ