Renkli Kadınlar

AyTutulmasının Mesajı: Benlik Davalarına Dikkat…

AyTutulmasının Mesajı:  Benlik Davalarına Dikkat…
Haberi paylaşın...

21 Ocak’ta Aslan burcunda meydana gelen Ay Tutulmasının altı aylık etkisi olacağını belirten Astrolog Juno,  “Hayatımızdaki baskılanmış kızgınlıklar, ertelenmiş talepler, geri plana itilmiş sorunlar, bu süreçte ister istemez gündem oluşturacaktır” diyor ve etkilerini anlatıyor…

“21 Ocak 2019 günü, İstanbul’a göre 08:16’da DOLUNAY adını verdiğimiz AY – Güneş karşıtlığı tam halini alıyor. Bu dönemdeki bireysel etkiler şöyle sıralanabilir:

Bireysel Etkiler;

  • Benlik davalarımız su yüzüne çıkabilir… Ya da benlik davası güden kişilerle hesaplaşmak durumunda kalabiliriz.
  • Hayat ve insanlar üzerinde iktidar kurma şeklimizi kökten sorgulamak durumunda kalabiliriz. Zira genel davranış şeklimiz bize kısa vadede güç ve kontrol sağlar gibi görünse de uzun vadede tercihlerimizin yolumuzu kapattığı ortaya çıkabilir.
  • Hayatımızdaki baskılanmış kızgınlıklar, ertelenmiş talepler, geri plana itilmiş sorunlar, bu süreçte ister istemez gündem oluşturacaktır.
  • İkili ilişkilerdeki aksaklıkların masaya yattığı bir dönem olması beklenir. Hayat ve iş ortaklıklarındaki ya da akraba ilişkileri ve yakın arkadaşlıklardaki problemlerin ortaya döküldüğünü görebiliriz. Yürümesi mümkün olan ortaklıkların ve ilişkilerin yeni kurallarla devam ettiği, yeni bir bakış açısı ve tutuma geçilemeyen insani veya maddi bağlantılarda ise keskin sonların yaşandığı bir  süreç olabilir.
  • İddialı, gururlu ve dramatik davrandığımız konularda mantıklı davranmak zorunda kalabilir ve bakış açımızı değiştirmeye açık olmanın, yaratıcılığımızı ve başarımızı arttırdığını görebiliriz.
  • Maddi açıklarımızı yönetmek için radikal yöntemlere başvurmamız gerekebilir.
  • Kanunsuz davrandığımız, haksızlık yaptığımız konular önümüze gelebilir. Ya da bize karşı yapılmış olan haksızlıklara karşı tavır almamız, hatta resmi kanallardan mücadele etmemiz gerekebilir.
  • Farklılıklarımızla var olmak ve çevremize, ilişkilerimize olan katkımızı farklılıklarımız sayesinde gerçekleştirmek konusu üzerinde düşünmemiz ve çalışmamız gerekebilir. Bizden beklendiğini düşündüğümüz gibi ya da ortalamaya uygun davranmak, onay ve sevgi getireceğini düşündüğümüz şeyleri yapmak ile, kişisel düşünce ve tercihlerimize sahip çıkmak arasında kalabiliriz. Kendimizi yok edercesine sevilmek ve sayılmak için çaba gösterdiğimiz alanlarda, önceliklerimizi yeniden değerlendirmemiz gerekebilir.
  • Kimliğimizi şekillendirirken başkaldırı veya karşıt duruş geliştirmek adına, kendimize zarar verecek kadar ileri gittiğimizi ya da uygun ve gerekli olan bazı davranışları da reddettiğimizi fark edebiliriz.
  • Zayıf veya kırılgan yanlarımızı fark ve kabul etmek, bu konularda sağlıklı bir korunma veya gelişme yöntemi belirlemek yerine bunları gizlemek için benimsediğimiz tavırlardan zarar görebiliriz.
  • Zayıf ve kırılgan olmayı bir meşruiyet aracı olarak öne sürdüğümüzü, manipülatif olmaya ve karşıızdakileri vicdanen rahatsız etmeye dayalı bir dolaylı yönetim şeklimiz olduğunu fark etmemiz, bu tutumu dönüştürmemiz gerekebilir.
  • Kalp ve damar sağlığı problemleri olan, şekere bağlı tansiyon iniş çıkışları yaşayan kişilerin ekstra önlem almasında fayda vardır.
  • Demir eksikliği, D-vitamini eksikliği, kemik erimesi gibi sorunlara yatkınlığı olan kişilerin dikkatli olması ve takviye almaları gerekebilir.

Tutulmaların etkisi 6 aylık bir süreye yayılabilir. 

Juno, ay tutulmasının burçlara etkisini ise şöyle anlatıyor:

KOÇ veya Yükselen KOÇ

Kariyerinizin, geleceğe yönelik yatırımlarınızın alacağı hali belirleyecek bir mücadelenin içinde olabilirsiniz. Üzerinde iktidar kurduğunuz her türlü yapı yani iş, aile, sosyal oluşumlar, bu ara size bir savaş alanı gibi görünebilir. Eğer bir meydan okuma ile karşı karşıya kaldıysanız – ”kim olduğumu görsünler” temelli – saldırgan ve yıkıcı değil, kararlı ve detaycı tutumlar içine girmeniz yerinde olur. Üzerinize bindirilen yükler, size verilen tanımlar, sizden beklenen adımlar altında yıkılmamak için kendinizle mücadele ediyor da olabilirsiniz. Duygularınınızı bastırmayın, onları dürüstçe gözleyin ve neden böyle hissettiğinizi kendinizle hasbıhal edin. Fakat davranışlarınız durumun gereğine uygun olsun. Eğer bu güne dek işinizle ya da diğer sorumluluklarınızla ilgili eksikleriniz olduysa ve bu konu size yönelik bir hesap sormaya dönüştüyse, dellenip kızmadan önce olan biteni hakkaniyet çerçevesinde ele almayı ihmal etmeyin. Haksız olduğunuz yerler varken bile en çok siz bağırır, hep üste çıkmaya ya da kendinize bahaneler bulmaya çalışırsanız, sadece gurur yapmış olur ama onurlu davranmış olmazsınız 😉 Özür dilemek ve başkalarının hakkını teslim etmek de bir onur ve bir insanlık işaretidir.  Hayatınızdaki otorite figürleri ile bir hesaplaşma içindeyseniz, kendinizi ispat etmek için ergen gibi davranmayın 🙂 Sadece höt zöt edip onların eksik oldukları yerleri ortaya dökerek, barış ve düzen sağlayamazsınız. Saygın olmak, duruş belirlemek, kazanca odaklanmak istiyorsanız, kavgacı değil ciddi ve dengeli olun. Yaygaracılık ve yağmacılıkla adam yerine konulmak mümkün değildir 😉

BOĞA veya Yükselen BOĞA

Ciddi kararlar almanız, bazı meseleleri yargı terazisine vurup sonuç çıkartmanız, belki de bazı mahkemeli işlerinizi takip etmeniz gereken bir zamandan geçiyorsunuz. Bu çerçevede bazı uzun mesafeli görüşmeler yapmanız, uzak yoldan gelecek haberleri dikkate almanız ya da yolculuklara çıkmanız, gerekebilir. Dolduruşa gelmemeye, duyduklarınızı tenzilatlı dinlemeye, bizzat incelemeden olumlu ya da olumsuz bir sonuca varmamaya önem verin. Kimsenin goygoyuna gelmeyin. Ama siz de kendinizi fazla beklentiye ya da fazla olumsuz düşünce döngüsüne sokmayın. Arkamdan iş çevriliyor, saldırı altındayım, ya da ben bu işlerin altından kalkacak güç ve bilgiye sahip değilim gibi endişelerle kendinizi sabote etmeyin. Sadece bilmeniz, anlamanız ve öyle harekete geçmeniz gereken şeyler var. Bunları hakkıyla yapın. Aceleden ve yüksek tansiyonlu çıkışlardan uzak durun. Size böyle yaklaşan insanları da sakin ve mantıklı bir şekilde değerlendirin hepsi buuu 🙂 Eğer eğitim hayatınızla ilgili bir karar almaya çalışıyor ya da bir atağa kalkmak istiyorsanız, girişimci, arzulu, enerjik olun. Fakat ”bi şekilde yaparız abiii” kafasının yeterli olmayacağını, tutarlı ve ciddi adımlarla ilerlemeniz gerektiğini bilin. Eğer düşünsel anlamda bir eşikten geçiyorsanız, ileri dönük planlar ya da bakış açılarınızı değiştirecek bir aşamadaysanız, galeyana gelmeden, detayları gözden kaçırmadan davranın. Egonuzu bir yana koyun. Başka insanların da ego ile yaptıkları olumlu veya olumsuz çıkışları fazla ciddiye almayın. Siz gerçeğe odaklanın.

İKİZLER veya Yükselen İKİZLER

Bir kurulum, bir yatırım, ya da bir sonlanma, bir hesap kapatma aşamasında olabilirsiniz. Kredi çekiyorsanız, gerekli olan ve ödeme koşulları sizi yormayacak miktarları almaya özen gösterin. Yeni bir iş teklifi almanız işteki tanım ve pozisyonunuzu değiştirmeniz, kendinize bir iş kurmanız söz konusu olabilir. Eğer gönüllü ve keyifli bir şekilde yeni bir başlangıç yapıyorsanız, bunu iyi planlamaya dikkat edin. Hesaba katmadığınız maliyetler olabileceğini dikkate alın. Fırsat gibi gördüğünüz şeylerin arkasında yatan riskleri görmezden gelmeyin. Ortaklık veya işbirliği içine giriyorsanız, karşınızdaki kişilerin beklentilerini ve huylarını iyice anlayıp imza atın. Eğer bir çatışma ortamı içindeyseniz, ya da ani bir gerilim çıktıysa, kapıyı vurup çıkmadan önce bunun size ne getirip ne götüreceğini iyice düşünün. Rest çekebilirsiniz ama eğer koşullarınız önce kendinizi güvenceye alıp sonra rest çekmeyi gerektiriyorsa, zamansız çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Bu nedenle maddi birikiminizi kontrollü kullanın.

YENGEÇ veya Yükselen YENGEÇ

Bu aralar her şeyi bir meydan okuma olarak görebilir ve kendinizi ispat etmeyi her zamankinden çok arzu edebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da bir şekilde iş birliği etmek, uzlaşmak, anlaşmak durumunda olduğunuz kişilerle aranızdaki gerilimleri masaya yatırmanız söz konusu olabilir. Sizden fazla şey beklendiğinizi düşünebilir ve isyan etmek isteyebilirsiniz. Kontratlarınızdaki artık sürdürülmesi zor olan koşulları gözden geçirmeniz gerekebilir. İktidar mücadelelerine çok yatkın olduğunuz bir süreçtesiniz. Başkaları ile itişmeniz ya da gücünüzü göstermeniz gerekiyorsa cesur olun 🙂 Ama önce kendi ayaklarınızı yere sağlam basmaya ve kendi üzerinizde kontrol kurmaya dikkat edin. Bir iş anlaşması yapacaksanız, haklarınızı ya da taleplerinizi sakince belirleyin ve önemsediğiniz  konularda geri adım atmayın. Ama sırf gurur yüzünden de gerçekleri gözardı etmeye kalkmayın. Gerçekçi davranıp idare etmek durumunda olduğunuz şartları reddetmeyin. Her konuda ve herkese karşı haklı çıkmaya çalışmayın. Güçlü olmayı başkalarına boyun eğdirmek gibi algılamayın. Üzerinize düşen ve ihmal ettiğiniz ya da bir şekilde yanlış yaptığınız şeyler varsa bunları inkara gitmeyin. Eğer bu aralar bir evlilik ya da bir ayrılık aşamasındaysanız, bu kararın bütün hayatınızı değiştireceğini fark edin. Bazı yer değişiklikleri, taşınmalar gündeminize gelebilir. Bunları da iyi planlayın.

ASLAN veya Yükselen ASLAN

Bu aralar kendinizi baya bi içten patlamalı motor gibi filan hissediyorsunuz bence ya :))) Hani görünürde hayat düz ve kontrollü bir akış sergiliyor olsa da, durgun sular derin akar hesabı, siz içini için kabarmaya ve bir ara taşmaya pek gönüllü olabilirsiniz 😉 Bitmiş ya da bitmekte olan bir ilişkinin hesaplaşmaları gönlünüzü meşgul ederken, hayatın gereklilikleri ile uğraşmak size anlamsız ya da zor geliyor olabilir. Fakat unutmayın  ki gönül yaralarının en iyi ilacı da yine ayaklarınızın yere bastığı bir rutini korumaktır. Hayır yani herşeyi dağıtacaksınız da ne olacak anlamadım ki :))) O salak gelip sizi kurtaracak değil ya… Eğer bitmekte olan ya da zararınıza işleyen bir iş ortaklığı söz konusu ise, o zaman başka! Her sorunu ve her çözümü kendi üzerinize aldıysanız, karşınızdakine hiiiç bir pay düşmediyse, tabi şu anda herşeyin altında eziliyor olmanız ve başınızı taşlara vurmanız doğaldır. Gururu ve ”yaparım ki ben” takıntınızı bir yana bırakıp, zamanında mantıklı şartlar koysaydınız, şimdi böyle sürünüyor olmazdınız. Eh artık bunda sonra tikkat edin 😉 Haa yok siz tembellik ettiniz, her şeyi son ana yığdınız ve şimdi işinizi yetiştirmek, üzerinize düşeni yapmak için deli gibi koşturmanız gereken bir dönem geldiyse, tatlım buna da ”Ağustos Böceenin Gaderi” diyoz biz :))) Eğer bu altı ay içinde eski bir aşk ya da iş ilişkisi, ya da size bir katkısı olmayacak türden bir teklif önünüze çıkarsa, geçmişte yaşadığınız sorunları göz ardı etmeden çizin hatlarınızı olur mu yeleli kuzularım benim 🙂

BAŞAK veya Yükselen BAŞAK

Hımmm evet konumuz baya bi aşk :)))) Yavrum yükselmişsiniz siz! Karşınızda afralı tafralı, üstten alan ve cızırtılı bir model var üstelik… Cinsel gerilim merilim var ortada yaw :))) Ama siz yine de tikkatli olun. Zira hiç bir şey hiç bir zaman göründüğü gibi değildir. Bütün aşklar tatlı başlar ve dünya zeminine çakılır. İşte o çakılma anında ikiniz de hala ayakta ve yanyana olmaktan memnunsanız, kimse sizin sırtınızda yere inip düşerken de üstünüze çökmediyse, ya da acilen kaçmaya ve hiç bir yük almamaya çalışmıyorsa, o ilişki yaşanmaya değer. Haaa ”Ben bir ömür taşırım ki bunu!” filan gibi bir Stockholm Sendromu vakasına daha yelken açacaksanız siz biling :)))  Ama ben derim ki gözünüzü dört, gönlünüzü ve başka hassas yerlerinizi bir açın. Zira karşınızdaki de öyle yapıyor! Ben demiyorum o kötü… Sadece diyorum ki o gerçekçi biri. Siz de öyle olun. Eğer aşk değil de bir heyecanlı proce, bir yeni başlangıç, bir girişim filan söz konusu ise, o zaman da ele alacağınız işi birlikte yapacağınız insanları ya da muhataplarınızı iyi tartın. Bu projeyi hayata geçirmek için biraz masraf yapacaksınız o kesin. Görünmeyen maliyetleri de dikkate alın ki, hazırlıksız yakalanmayın. Biraz risk almadan başarı da olmaz. Sadece korkup kaçmak veya palas pandıras girmek yerine, bilinçli adımlar atın diyorum o kadar 😉 Kolay gelsin…

TERAZİ veya Yükselen TERAZİ

Bir iş teklifi ya da girişimi ve buna bağlı bir düzen kurma ihtiyacı var gündeminizde… Bu bir evlilik hakkında verilmesi gereken karar da olabilir 🙂 Tamam ya da devam demeniz gereken bir ortaklık, imza attığınız takdirde sizi epeyce bağlayacak bir kontrat konuluyor olabilir önünüze… Hayatınızı bir işe ya da bir insana göre yeniden düzenlemek için uğraşacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yahutta kartları kendi bildiğiniz gibi oynayacak, kendi düzeninize ve tercihlerinize sahip çıkacak, sınırlarınızı çizip yolunuza bakacaksınız. Her halükarda kararlarınızı mantık çerçevesinde almanızı önemle rica ediyorum 🙂 Karşınızdakilerin uzlaşmaz, keskin, sert bir tavrı var… Siz yükselmek ve galeyana gelmek yerine, ayaklarınızı yere sağlam basmak ve uzun vadede sürdürülebilir olana yatırım yapmak yolunu seçerseniz, kazanan da siz olacaksınız. Bütün restleri görmeyin ya da ciddiye almayın. Bazılarının gereksiz ya da mesnetsiz olduğunu fark edin. Dengesiz ya da sizi habire kendi koşullarına mahkum eden, uzlaşılması mümkün olmayan insanlarla işte ve aşkta aynı yatağa girmeyin. Böyle insanlarla güvenli ve düzenli bir akış olmaz. Siz kendi yapabileceklerinizi sağlıklı ve mantıklı bir şekilde saptayın. Kendinize güvenerek hareket edin. Kolay gelsin 😉

AKREP veya Yükselen AKREP

Çetin ve titizlik isteyen bir sürece girmişsiniz. Kararlarınızı alırken de adımlarınızı atarken de maksimum özen gösterin! Hayat ve iş düzeniniz, şu aralar alacağınız tavırlara, vereceğiniz sözlere bağlı. Karşınızda üstten alan, tehditkar ya da fazla vaatkar davranan kişiler varsa, onları indirimli dinlemeye ve yapabileceklerini ve yapamayacaklarını farklı kaynaklardan kontrol edip dizginleri elinizde tutmaya özen gösterin. Beklentilerinizi olumlu veya olumsuz yönde abartmayın. Aksiyon alırken de temkini asla elden bırakmayın. Mahkemeli, çekişmeli işleriniz varsa, bunların özellikle Mart-Nisan civarında bir kırılma noktasına geleceğini bilin. O zaman kadar yapmanız gereken her şeyi gerektiği gibi yapmaya çok dikkat edin. Eğer uluslararası boyutu olan ya da seyahat etmenizi gerektiren işler yapıyorsanız, lütfen bu sürecin sizden çok fazla dikkat ve çaba talep edeceğini bilin. İki ayağınız bir pabuca girebilir ya da varolan çalışma ve yaşama sisteminiz bunun için tam uygun olmayabilir. Dolayısıyla eğer hayatınıza giren bu yeni ufuklar ve planlar için kendi düzeninizde yenilikler yapacaksanız, gerektiği ve değdiği kadar değişimi göze alın. Sağlığınıza makkkksimummmm özen gösterin! Kemiklerinize, kalbinize, kan değerlerinize iyi bakın 🙂 Siz yıkılırsanız dünya da üzerinize yıkılır zira…

YAY veya Yükselen YAY: İş, para, şan, şöhret diyommm :))) Kime diyom… Sizin aklınız önünüzde olanda değil, gidenlerde olunca, ben ne desem boşşşş! Yavrum şimdi maksimum özeni işe güce ve maddi koşullarınıza göstermeniz gereken bir zamandasınız. Geçmiş davaları, sizi hırpalayan duygusal konuları filan bir yana bırakın. Kazanmaya ve elininizdekileri koruyup iyi kullanmaya odaklanın. Yersiz harcamalardan, hava atmalardan filan kaçının. Kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyin ama etki yaratacağım diye flamingo sipariş etmeye de kalkmayın :))) Gereksiz tartışmaları ve çatışmaları, sizin enerjinizi tüketen alanlar olarak görün. Siz tüm gayretinizi önünüzdeki merdiveni tırmanmaya verin. Zira bu altı aylık süreçte gelişmek, kazanmak, ilerlemek için yapacağınız tüm yatırımların karşılığını iki yıl boyunca alacaksınız. Eğer saçma şeylere takılır, bu yüzden fırsatları kaçırırsanız da sonradan çok üzüleceğinizi unutmayın! Kısa mesafe koşularının, küçük savaşları kazanmakla yetinip asıl emek verilmesi gereken şeyi yani HAYATINIZI bir kenara itmenin zamanı değil. Ve unutmayın ki böyle yapıyorsanız aslında gerçekten cesur ve güçlü olmadığınız için yapıyor, kolaya kaçıyor, kendinizi kandırıyor olursunuz. Ayağa kalkın ve kendiniz için savaşın diyorum 🙂 Kolay gelsin…

OĞLAKLARIN SENESİ…

OĞLAK veya Yükselen OĞLAK: Bu sene sizin seneniz! Ektiklerinizi biçeceğiniz, kim olduğunuzu göreceğiniz ve etrafınıza da göstereceğiniz bir dönem sizi bekliyor. İş hayatınızda da, özel hayatınızda da önemli geçişler yaşayabilir, göz önünde ve tercih edilen konumda olabilirsiniz. Ev hayatınızın, ailenizin düzenine özen gösterin. Aile yapınızda, yaşama şeklinizde ya da evinizde bazı değişiklikler, tadilat tamiratlar, sorunlar, ya da mücadele vermenizi gerektiren meseleler olabilir. Bunları olgun ve kararlı bir tavırla yönetin. Sizi kimsenin manipüle etmesine izin vermeyin. Tutarlı, sorumluluk sahibi ve gayretli olmak, hiç şimdiki kadar işinize yaramamıştı desem yeridir! Allah vergisi dirayetinizi ortaya koyun 🙂 Herkes sizinle olmak, sizden hizmet almak, sizinle iş birliği yapmak isteyebilir. Siz kime evet diyeceğinizi iyi düşünüp öyle karar verin. Radikal fikirlere açık olun. Ama bunları hayata geçirirken başkalarının yarattığı heyecana eşlik etseniz de, kendi zemininizi kaybetmeden hareket edin.

KOVA veya Yükselen KOVA

Valla işte sizden çıkmak üzere olan bir Faberge Yumurtası var… Var da o daha tam şoolmadı :))) Henüz içinizde büyütme aşamasındasınız. Pek yakında topluma da mal edecek, halkın da bundan faydalanacağı bir hale getireceksiniz. Hep birlikte sabırla bekliyoruz 🙂 Şaka bir yana, şu aralar neye emek veriyor, neyin olması için zorlu ama gerekli bir çaba sarfediyorsanız, buna sabır ve kararlılıkla devam edin. Konuşarak, çatışarak, kızıp bağırarak enerjinizi tüketmeyin. Yapın, tahtada gösterin! Engellere fazla takılmayın. Destek aldığınız insanlar varsa, onların da yapabilirliklerini iyice ölçüp biçin. Yanınızda veya altınızda çalışan insanlar varsa, onların egoları nedeniyle çıkabilecek sorunlara çok ama çok özen gösterin. Eğer asıl marifet sizde ise, bunu kendi başarısı gibi göstermeye çalışan kişilere dikkat edin. Fakat bunlarla sözlü çatışmalara girerek bir şey kazanamayacağınızı bilin. Olayın sizde başlayıp sizde bittiğini kanıtlarıyla ortaya koyacağınız şekilde çalışın. Sağılınıza da çok özen gösterin. Kalbinize, sinirlerinize, güzel başınıza iyi bakın 🙂  Uyku düzeninize dikkat edin. Sırt ve baş ağrılarınızı ihmal etmeyin. Gerekiyorsa, vitamin mineral desteği alın.

BALIK veya Yükselen BALIK

Hayatın size çok cömert olmadığını, fırsatların bile zorluklarla geldiğini, heyecan verici olan işlerin bile çok emek istediğini, hoşlandığınız ya da arzuladığınız insanların çok talepkar olduğunu düşünebilirsiniz. Yani doya doya keyiflenmek için fazla deneyimlisiniz diyeyim ben de siz daha iyi anlayın 🙂 Hayat size hiiiiç bir şeyin göründüğü kadar iyi ya da kötü olmadığını, basit veya romantik görünen insanların veya fırsatların, sonradan farklı yüzlerinin ortaya çıktığını size öğretmiş. Şimdi ne umutsuzluk ve isteksizlik ile kendinizi fazla geri çekmenin zamanı… Ne de yine aşırı gaza gelip sonra yere çakılmanın! Önünüze bazı fırsatlar, bazı öneriler, bazı keyifli projeler, ya da bazı romantik yakınlaşmalar çıkabilir. Bunları temkin ve serinkanlılıkla değerlendirin. Kendinizi onun bunun ellerine kucağına laaap diye bırakmayın 🙂 Tutamayacağınız sözler vermeyin veya böyle sözler veren insanlara güvenmeyin. Fakat yapabileceğiniz şeylerden de geri çekilip, sıcak yemeği mundar etmeyin. Kendinize güveninizi sarsan olaylar karşısında aşırı sert tepkiler veriyor olabilirsiniz.  Bunun nedeni sizin de kendinize fazla güvenmiyor olmanız 🙂 İç çatışmalarınızı çözerseniz, dış çatışmaları da, tahrikleri de, teklifleri de daha mantıklı ele alıp, daha kazançlı çıkabilirsiniz. Maddi sorunlarınızı da fazla sıkıntı etmeyin. Soruna değil çözüme odaklanırsanız, kısa sürede feraha çıkabilirsiniz.

Kaynak: https://junoastrology.com

Bir önceki yazımız olan Ruha iyi gelen 5 besin... başlıklı yazımızda bitter çikolata ve psikolojiye iyi gelen yiyecekler hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ