Categories: Moda

Mavi Tutkusu! Lacrima’dan Modern ve Klasik Stilleri Bir Araya Getiren Koleksiyon

Haberi paylaşın...

Lacrima yeni sezonda dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor! Modern ve klasik stilleri bir araya getiren koleksiyon mavi tonlarla taçlanıyor. Bu sezonun favori rengine yer veren koleksiyonda mavi abiye ve mavi tesettür abiye modelleri öne çıkıyor. Farklı kesimleri, taş işlemeleri ve şık duruşları ile mavi abiye modelleri bu yılın favorisi olacak gibi duruyor. Her tarza uygun parçanın bulunduğu koleksiyon davetlerde stilinizi tamamlamanız ve her zaman şıklığı yakalamanız için tasarlandı.

Bu sezonun en popüler rengi mavi tonlarından gidilen koleksiyon düğün, nişan, mezuniyet gibi davetlerin yanı sıra tüm özel davetlerde giyebileceğiniz parçalardan oluşuyor. İnce detaylar ile işlenen mavi abiye modelleri davetlerde tarzınızla öne çıkmanızı sağlayacak.

Açık ve koyu mavi tonlarının bir araya geldiği mavi abiye elbise modelleri eşsiz bir görünüm sunuyor. Kontrast detaylarının olduğu mavi abiye modellerinde gri ve mavi tonlarının birleşimi de öne çıkıyor. Klasik ile modern stili bir araya getiren Lacrima’nın yeni koleksiyonundaki mavi abiye modelleri ile siz de tarzınızı öne çıkarabilirsiniz.

Yeni koleksiyondaki mavi abiye elbise modelleri yırtmaç detayları ile çarpıcı bir görünüm sunuyor. Lacrima’nın volan detayları ile birleştirdiği yırtmaçlar bu sezonun favori modelleri olmaya hazırlanıyor. Mavi abiye elbiseleri hareketlendirerek şık bir görünüm sağlıyor. Mavi tesettür abiye modellerine de şık bir hareketlendirme yapılmak için tercih edilen volanlar oldukça göz alıcı bir şıklık vaat ediyor. Yaka ve bel kısmındaki volan detayları ile klasik modellerin ötesine geçen bir tasarım sunuyor.

Davetlerde daha sade olmayı tercih edenler için de işlemeler ile süslenen mavi abiye modelleri bulunuyor. Lacrima, bu koleksiyonunda şıklığı taş işlemeleri ve dantel detayları ile yakalıyor. Mavi abiye modellerini yaka ve kol bölümünde kullandığı taş işleme detayları ile öne çıkarıyor.

Koleksiyonda yer alan saten elbiseler de şık ve elegan bir görünüm sağlıyor. Satenin göz alıcı dokusu ve şıklığı Lacrima’nın özel koleksiyonu ile buluşarak eşsiz bir tasarım sunuyor. Mavi abiye elbise modellerinin yer aldığı koleksiyonda saten ve dantel kumaşların yanı sıra tüller de öne çıkıyor. Saten ile tül detayların birleştiği modeller kabarık mavi abiye arayanlar için de özel bir stil sunuyor.

 

Mavinin Her Bir Tonu ile Tanışın!

Mavi tutkusunun verdiği aşk ile tasarlanan koleksiyonda Lacrima mavinin her tonunu ele aldığı bir seçki sunuyor. Özenle hazırlanan koleksiyonda indigo mavisinden turkuaza kadar farklı mavi tonlarını görebilirsiniz. Koleksiyon mavi abiye modellerine Lacrima şıklığını katmayı amaçlıyor. 

Modern kesimleri klasik mavi abiye modelleri ile bir araya getiren koleksiyonda her stile uygun elbiseler bulunuyor. Mavi tesettür abiye modelleriyle birlikte geniş bir seçkiye hitap ediyor. Geniş renk skalası ile de mavi abiye modellerinde farklı seçimler sunuyor.

Davetlerde mavi abiye elbise ile öne çıkmak isteyenler için daha koyu mavi tonlarında tasarlanan modeller öne çıkıyor. İndigo, saks mavisi ve turkuaz tonlarındaki mavi abiye elbise modellerini tercih ederek stilinizi öne çıkarabilirsiniz. Koleksiyonda daha soft tonları tercih edenler için de mavi abiye modelleri bulunuyor. Toz mavi, açık mavi ve karolina mavisi gibi tonlar ile şık bir stil elde edebilmek mümkün. 

Her Stile Uygun Modeller: Mavi Tesettür Abiye Elbiseleri

Lacrima’nın yeni koleksiyonunda yer alan mavi tesettür abiye modelleri ile her tarza uygun bir seçki sunuluyor. Muhafazakâr giyim tarzına uygun tasarlanan mavi tesettür abiye modelleri klasiğin dışına çıkarak şık bir görünüm vaat ediyor. Yaka ve kol detaylarındaki süslemeler ve işlemeler ile zarafet ve şıklık bir araya geliyor. Elbisenin alt kısımlarında kullanılan tül detayları da mavi tesettür abiye modellerini hareketlendirerek öne çıkarmayı hedefliyor.

Geniş seçkisi ile her tarza uygun mavi tesettür abiye modellerini seçmenize olanak sağlıyor. Mavinin farklı tonlarının harmanlandığı mavi tesettür abiye elbiseler ile her davete uygun bir elbise seçebilirsiniz.

Mavi şıklığını hedef alan Lacrima bu koleksiyonunda mavi tesettür abiye modellerinden mavi abiye elbise stillerine kadar farklı tonlarla şıklığı bir araya getiriyor. Siz de davetleriniz için Lacrima’nın mavi abiye modelleri arasından tarzınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

 

 

Bir önceki yazımız olan Sezonun Kilit Parçası Tek Parça Elbiseler... başlıklı yazımızı da okumanızı öneririz.

Editör

Recent Posts

Nilüfer Yağcıoğlu’dan “Kendi Başına”

Kariyerinde ilerlemek için mücadele veren bir annenin gölgesinde büyüyen bir kız çocuğunun duygusal yolculuğunu anlatan…

1 hafta ago

Kardeş Eli Kurban Destekleriyle İhtiyaç Sahiplerine Umut Olun

İhtiyaç sahiplerine umut olmak için Kardeş Eli Derneği olarak yaptığımız çalışmaların önemine dair Su Kuyusu…

2 hafta ago

Rahatlığın ve Tarzın Mükemmel Buluşması: Jack & Jones Kadın Tişörtleri

Günlük hayatın olmazsa olmaz unsuru giyimdir. Her sezonun vazgeçilmez ve dolaplardan eksik olmayan giyim seçeneği…

3 hafta ago

Hamileliği Anlamak: Folik Asidin Önemi

Hamilelik heyecan, beklenti ve duygu kasırgası ile dolu mucizevi bir yolculuktur. Anne-baba adayları küçük çocuklarının…

1 ay ago

Esmaeil Rashavand Eserleri Gama Gallery/ 42 Maslak’ta!

Sanat alanında Türkiye’nin kültürler arası köprü görevini başarıyla yürüten çağdaş sanatın temsilcilerinden Gama Gallery, bu…

1 ay ago

Mayaların ilham verdiği kitap: Maya Büyüsü

Kimya Yüksek Mühendisi, yazar Zeynep Çolakoğlu, Karakarga Yayınları’ndan çıkan edebiyat ve sanata çokça konu olmuş,…

2 ay ago