Renkli Kadınlar

2022 Yazın Erkek Çocuk Mayosunda Öne Çıkan Trendler: Nasıl Seçim Yapmalı?

2022 Yazın Erkek Çocuk Mayosunda Öne Çıkan Trendler: Nasıl Seçim Yapmalı?
Haberi paylaşın...

Denizde ya da havuzda hiç fark etmez, çocuklar yüzmeye ve arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirmeye bayılırlar. Yüzmenin de olmazsa olmazı konforlu bir çocuk mayosudur. Mayo çocuklar için hem rahat olmalı hem de kolayca hareket etmelerini sağlamalıdır. Erkek çocuk mayoları ise renkleri ya da onların hayal gücüne ilham veren baskılarıyla erkek çocuklarının ilgisini çekebilmelidir. Vilebrequin erkek çocuk mayosu da buna dikkat eden renkli ve eğlenceli görünümlerinin yanında, çocuklarınızın rahatça yüzebilmeleri için tasarlanıyor.

Mayo Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Çocuklar için mayo seçiminde olmazsa olmaz denilebilecek önemli detaylar vardır. Bu detaydan ilki, kumaş yapısıdır. Çocuk mayo seçimi yaparken kumaşının çabuk kuruyabilen bir yapıda olmasına dikkat edilmelidir. Kolay kuruma özelliğine sahip olmayan kumaşlar hem rahatlık hem de sağlık açısından sizi zora sokacak ve çocuğunuzun sağlığınızı tehlikeye atacaktır. Bunun yanında çabuk kuruyabilen kaliteli çocuk mayosu kumaşının diğer bir avantajı da uzun ömürlü olmasıdır.

Çocuklarınız için mayo seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer husus, beden seçimidir. Doğru beden seçilmediği takdirde deniz veya havuz ortamında çeşitli sorunlar yaşanabilir. Çocukları sıkan ürünler rahat yüzmelerini engelleyecektir. Tam aksine bedenlerine bol olan bir çocuk mayosu tercih edildiğinde ise rahat hareket etmelerini önleyecektir. Bu sebeple hızlı kuruyan yapıya sahip bir kumaş seçiminden sonra çocuğun bedenine en uygun ölçüye göre bir mayo alınmalıdır.

Erkek Çocukları İçin Mayo Bedeni Nasıl Seçilir

Öncelikle bel ölçüsü için göbek deliği hizasından bel ölçüsünü alabilirsiniz. Kalça ölçümünde, bel ve bacak arasında kalan en geniş kalça ölçüsü mesafesi ölçülmelidir. Tüm bu ölçüler alınırken mezura tam beden hizasında tutulmalıdır. Mezura ile gevşek ya da çok sıkı bir ölçüm yapmanız durumunda ise ölçümleriniz hatalı olacaktır. Erkek çocuk mayosu ürünlerimizde bulunan ip yardımıyla da istenilen ölçü ayarlanarak çocukların gün boyu rahat ve konforlu bir zaman geçirmesi sağlanabilir.

Mayo Çeşitliliği

Erkek çocuk mayosu ve deniz şortu kategorisinde pek çok farklı ürün bulunuyor. Bu sezonun öne çıkan renklerinden olan mavi, mor ve sarı renkleri üzerine de birbirinden farklı desenler işleniyor. Polyester kumaş kullanılan ürünlerin oldukça ince olan yapısının yanında çocuğun terlemesini engelleyen ve dakikalar içinde kuruyan özel kumaşı sayesinde çocuğun hareket kabiliyetini kısıtlamadan çocuklara gün boyu rahatlık sağlıyor. Birbirinden farklı renkleri, dijital baskıları ile önce çıkan tasarımlara sahip erkek çocuk mayolarında her çocuğun birbirinden farklı olan isteklerinin hepsine yanıt verebilecek kadar çok çeşitlilikte ürün bulunuyor. Çocuklarının sevdiği eğlenceli tasarımlarla 2022 yazında da  konforlu, esnek ve kaliteli kumaşlara sahip çocuk mayoları sunuyor.

Bir önceki yazımız olan Meme Büyütme Estetiğinde Doğru Silikon Seçimi Nasıl Yapılır? başlıklı yazımızı da okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ