Burcu Kara da Karavancı Oldu..

Burcu Kara da Karavancı Oldu..
Haberi paylaşın...

Oyuncu Burcu Kara, bu pandemi döneminde pek çok insanın tercih ettiği gibi karavan tatiline çıktı. Doğal yaşama ve doğaya olan sevgisiyle bilinen Kara, pandemi sürecinde sosyal mesafe kuralllarına uyarak tatil planında karavanı tercih etti.

Karavan aldığını ve artık bu şekilde tatile çıkacağını sosyal medyada takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, yıllardır hayalini kurduğu karavan yaşamının tadını eşi Fırat Parlak ve oğlu Ali Çınar ile birlikte çıkardı. Yaklaşık iki haftadır ailesiyle tatilde olan ünlü oyuncu, karavanın rotasını Ege’ye çevirerek şimdiye kadar önce Cunda Adası sonra Ören olmak üzere iki farklı tatil yöresinde konakladı. Sosyal medyadan karavan paylaşımları yapan Burcu Kara, şimdiden bu yaşam tarzına alışmış görünüyor.

Burcu Kara Kimdir?

Türk dizi ve sinema oyuncusu.  Ailesinin ilk çocuğu olmasıyla birlikte anne ve babasının öğretmenlik yapmasından dolayı ilkokula 4-5 yaşında başladı ve 9 yaşında ilkokulu bitirdi. 16 yaşında üniversite sıralarıyla tanışmış, 20 yaşında üniversiteyi bitirmişti. 2000 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Eskişehir’de okurken aynı zamanda yerel kanallarda da sunuculuk yaptı. Sonra Bursa’ya dönerek, kendi mesleği olan yatırım uzmanlığını yapmaya başladı, fakat umduğu heyecanı bu meslekte bulamadı ve diksiyon ve spikerlik kursları için İstanbul’a gidip gelmeye başladı.

Kariyeri
Olay TV’de program sunmasının ardından Kanal D’de çalışma fırsatını yakaladı, bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra 2002 yılında “Haber Spikeri” olarak haberleri sunmaya başladı. Bursa’daki kariyerini ve ailesini bırakarak İstanbul’a yerleşti. Radyo D ve Radyo Foreks´te de haber spikerliği yaptı.

Şahika Tekand’da oyunculuk dersleri almaya başladı ve kısa bir süre sonra Haziran Gecesi’nde “Duygu” karakterini canlandırma fırsatını yakaladı. O Şimdi Mahkum filminde spiker kız ve Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filminde Prenses Maya karakteriyle karşımıza çıktı. 2005 yılında Cine 5 kanalında “Cinesinema” programının, 2007 yılında Show Max kanalında “Burcuyla” programının sunuculuğunu üstlendi.2007 yılında, “Sadri Alışık Tiyatrosu”nda sahnelenen bir “Atıf Yılmaz” eseri olan “Güllü”nün tiyatro versiyonunda Kerem Alışık ile başrolleri paylaştı. Ardından Elveda Derken dizisinde “Zeynep” rolünü canlandırdı. İpsiz Recep adlı yapımda da rol aldı.

Filmografisi
Diziler

Haziran Gecesi (Duygu) (2004)-Dizi
Elveda Derken (Zeynep) (2007)-Dizi
İpsiz Recep (Ayşe) (2008)-Dizi
Maskeli Balo (Zeynep) (2010)-Dizi
Kirli Beyaz (Zeynep) (2010)-Dizi
Yıllar Sonra (Seda) (2011)-Dizi
Tozlu Yollar (Feraye) (2013)-Dizi
Tatar Ramazan (Ebru) (2013)-Dizi
Milat (Gökçe) (2015)-Dizi


Sinema filmleri

O Şimdi Mahkum (Spiker) (2005)-Sinema
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (Prenses Maya) (2006)-Sinema
Romantik Komedi (Zeynep) (2010)-Sinema
Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Zeynep) (2013)-Sinema
Şuursuz Aşk (2019) – Sinema

Reklam filmleri

Pantene (Reklam)-2007
Seramiksan (Reklam)-2011
Doğuş Çay (Reklam)-2012
Pantene (Reklam)-2013

Programlar

Cinesinema (Program)-2005
Burcu’yla (Program)-2007
Bayram Zamanı (Program)-2007
Benim Yolum (Program)-2008
NTV Yılbaşı (Program)-2009
Bi Dünya Tasarım (Program)-2010,2011,2012,2013

Bir önceki yazımız olan Karbonhidrat cildi yaşlandırıyor başlıklı yazımızda akne tedavisi, akne tedavisinde beslenme nasıl olmalı? ve cilt hastalıkları hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ