‘Şimdi Moda Nakışlı’



Fahriye Evcen, ‘Şimdi Moda Nakışlı’ Reklam Filmi İçin Kamera Karşısına Geçti
Fahriye Evcen, marka yüzü olduğu Koton için bu sezon ikinci kez kamera karşısına geçti. Koton’un 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun bir parçası olan nakış trendine vurgu yapıldığı reklam filmi renkli görüntülere sahne oldu.
Koton’un reklam yüzü Fahriye Evcen, reklam filmleri serisine ‘Şimdi Moda Nakışlı’ ile devam ediyor. Sezonun trendlerini yansıtan tasarımlarını mağazalarında tüketicisiyle buluşturan Koton, Fahriye Evcen’in yer aldığı yeni reklam filmiyle ‘Şimdi Moda Nakışlı’ diyor.
Yaz sezonunun ruhunu ve tüm dünyada hakimiyet gösteren işleme trendini koleksiyonlarında yansıtan Koton, reklam yüzü Fahriye Evcen’in enerjisiyle birlikte akıllarda kalacak bir reklam filmine daha imza atıyor.
TBWA/İstanbul tarafından hazırlanan reklam filminde, Fahriye Evcen bu kez nakışlarla süslü bir stüdyoda görüntüleniyor. Yönetmen koltuğunda ünlü sanatçı ve yönetmen Metin Arolat’ın oturduğu reklam filminin prodüksiyonu Anima tarafından gerçekleştirilirken Fahriye Evcen’in güzelliği ve enerjisi koleksiyonla etkileyici bir bütünlük oluşturuyor.
KÜNYE:
Reklamveren: KOTON \ Abide Turan, Gizem Yılancıoğlu, Esra Süzme
Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul
CCO: İlkay Gürpınar
ECD: Volkan Karakaşoğlu
Yaratıcı Ekip: Orkun Önal, Serdar Güngör, Ülkünur Arslan, Ayşem Erk
Marka Ekibi: Ayşe Şenünver Erdoğan, Tuğçe Asrak, Ceren Kaban
CSO: Toygun Yılmazer
Genel Müdür Yardımcısı, Stratejik Planlama: Tuğyan Çelik
Stratejik Planlama Ekibi: Ceren Şehitoğlu, Dilara Çelikkanat
Prodüksiyon Ekibi: Evrim Saraçoğlu, Baran Saraç
Prodüksiyon Şirketi: Anima İstanbul
Yönetmen: Metin Arolat
Medya Ajansı: Cereyan
Müzik: Jingle Jackson
Dijital Ajans: Wanda
Kullanılan Mecralar: TV, dijital, outdoor
Bir önceki yazımız olan Emperio Armani 2017 İkkbahar/Yaz Koleksiyonu başlıklı yazımızı da okumanızı öneririz.